::Moment::


reception 270914&111014

solemnization 260914




mama n papa

Siapa sangka mimpi menjadi nyata..dulu aku just buat assignment and report pasal beliau but now aku leh share mick dgn beliau..siapa xknal Tan Sri Muhammad Ali Hashim bekas Presiden JCorp..nak taw lebih kne bace la kan..beliau seorang yang sgt tidak kedekut ilmu..suke share something dengan kami semua..yang pasti melalui mata dia kita taw yang dia ikhlas nak tgk org2 kita maju.
Ad Prof Tan Sri Ali Hashim
Dan 2 gambar dibawah ni aku bersama  Dato Seri Najib Abd Razak dan isteri Datin Seri Rosmah Mansur..aku xbanyak cerita mengenai mereka sbb aku yakin semua orang ada cerita masing2..lagipon aku xclose dgn PM yang ke6 ni..

Perdana Menteri Malaysia ke 6

sewaktu majlis makan malam dirumah beliau
Ok now back to the story..siapa kenal IRON LADY MALAYSIA..ini pon same la..aku buat assignment pasal beliau masa aku sem 1..dan seperti mimpi aku leh jumpa beliau depan2 mata aku..ce teke cepat sapa nama Iron Lady ni??yeah2 yeah sikit lagi nak betul tu..beliau adalah Datuk Maznah Hamid..Datuk Maznah seorang yang sgt cool dan ape ce teka??dan HEBAT!!beliau sgt friendly, sgt sweet, sgt baik hati dan sgt tidak sombong..tgk lah kami macam ibu dan anak sgt..mama mmg cool la!!

ni masa Datuk mula2 sampai dah pelok cium aku dah ni

Datuk Maznah Hamid and becoming IRON LADY
           
 ♥            
 ♥  ♥           
 ♥           
 ♥        
 ♥     
 ♥  
 ♥

BEFORE AND AFTER
it just like a dream when i meet them 
- Tun Dr Mahathir Mohamad and his wife Tun Dr Siti Hasmah-
me with the picture Tun Dr. Mahathir Mohamad n Tun Dr. Siti Hasmah

and me with them..in real!!!

me with Tun's picture..i love this s much

and..at the end!!!i have this!!at least i hv it in real!!! even though he don't looking at camera..but in real he is really hv an eye contact with me!!!
and just because he is my idol..n i really want to see him...i skip to handling one interview and absence for dean's list award ceremony..that just because of u tun!!i really excited to meet u and ur wife..and a thousand thanks to afiq, abg najib and all kelabchedet members!!!thanks guys give me this opportunity..it just like a dream...owh..is it real beb??huaaaaaa wanna cry!!i love both of u!!

bring Tun Dr Siti Hasmah for lunch!!!and i really adore her..the way she speak..gv advice to me.. T_T

have a sit pretty!!!

and when they want to go back..Tun Siti say a lot of thanks for hold her hand..wallaaaa pe de hal..hiks!!

siapa knal Dr. Maya Seotoro??hiks beliau adalah adik perempuan Barack Obama - President America tu la..Dr. Maya adalah seorang yang sgt cool and friendly kot..well dia adalah kawan aku yang paling best sekali..nak taw apa yang Dr. Maya buat??google kan ada..banyak kan membaca ea..


Dr. Maya Seotoro
oke dgn orang2 yg berikut sudah..now dgn orang2 seni lak..

Kudiret Syamiyev from Khazastan
 Ni tgh jejalan tgk movie 7 Petala Cinta..sekali kau..haaaaaa dia muncul la...shahdu i tahu??dalam panggung duduk sebelah2 hokey!
Abg hamka..ahaks! Fizo Omar

Wan Huzairy Fashion Designer
Ini uncle david aaaa ade offer i..lily aaa u maw ka belakon itu cakap kelate?maw?
xmaw!
David Teo
 Ini masa lunch kat Saloma Bistro.hi la kamal adli..aku egt mamat mana ajak aku date!
Kamal Adli`
 Ha ni masa nak beli jajan anak2 kat jusco...skali nampak abg aaron..owh man!!!
Aaron Aziz

No comments:

Post a Comment